Lukijat

lauantai 24. marraskuuta 2018

Osallistuminen Kymin Nikkareiden Joulutapahtumaan


Kouvolan Nukkekotiharrastajat ovat vaihtaneet kerhopaikkaa ja nykyisin kokoonnumme Kymin Nikkarien toimitalolla kerran kuukaudessa ja nyt viikonloppuna siellä oli Joulutapahtuma johon nukkekotiharrastajat myös osallistuivat ! 


Linjakujan nukkisväki on asettunut paikoilleen näyttelypöydälle ja he odottavat jo näyttelyvieraita :) 


Kaksipäiväinen tapahtuma oli mainostettu hyvin ja ....


...... esittelimme siellä paikallista nukkekotikerhoa :) 


Linjakujan väki esitteli mm. virkattuja ja neulottuja 1:12 nukkekodin nuken vaatteita ja leluja.



Pöydillä oli esillä mm. ohuita lankoja, pieniä virkkuukoukkuja, sukkapuikkoja, nukkekotilehtiä ja nukkekotikirjoja joissa on virkkaus- ja  neuleohjeita. 


Taru Astikaisen Hermione nukke esitteli neulomiani villavaatteita. Esillä myös  itsehuovuttamani valkoinen poni sekä itsetekemäni huovutettu keppihevonen <3


Katlyn, pieni hevostyttö, ja Luna (myös Tarun valmistama posliininukke), hieman isompi heppatyttö, esittelivät langoista itsetehtyjä vaatteita. Esillä myös Hanna Merosen huovuttaman ruskea poni jolla itsevirkkaamani vihreä loimi.Etualalla 1:12 ponille sopivat omatekemät satula ja suitset  <3


Soile Touran valmistamat poikataaperot ovat saaneet Rebekkan tyttökaveriksi ja he kaikki esittelevät itsetekemiäni nukenvaatteita ! 


Martha ja Åce ovat saaneet seurakseen tyttötaaperot ..... hieman kevyissä kesävaatteissa ja pehmolelut kainalossa (Fannyllä possu ja Vanessalla nalle). Åce on Pirre Väkeväisen valmistama <3 


Auto on täytetty Minna Toivarin ihanilla posliininukeilla (Minttu, Pihla ja Ville)  ja Lyydiamummo huolehtii kaikista lapsista, myös etualalla olevista tyttötaaperoista (Ida-Sofia ja Rosa-Maria)  jotka ovat pukeutuneet jo jouluisesti <3 
Lyydiamummon on valmistanut Soile Toura ja hänet on moni nukkekotiharrastaja nimennyt "somemummoksi" tai "somejulkkikseksi"  ;) 


Tämä joukko Linjakujan nukkekodin väestä oli mukana näyttelyssä ! 


3 kommenttia:

  1. Hei! Upeita neuleita muun muassa. Kiinnitin huomiota Hermionin oranssiin kenkiin. Oletko itse tehnyt ja mistä materiaalista, vai tiedätkö kuka on toiminut "suutarina"?

    VastaaPoista
  2. Kiitos ;)
    Hermoinen hienot kengät on tehnyt Satu Saukkonen ja ne on ostettu Nukkekotikirppikseltä <3

    VastaaPoista
  3. Voi että kun kiva näyttely♥siis ihan näköistä♥ Nea

    VastaaPoista

Kiva kun löysit tänne nukkekoti aiheiseen blogiini ja erityiskiitos kaikille teille jotka ehditte kommentoida, kommentteja on erityisen kiva lukea, kiitos paljon niistä :)