Lukijat

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Lunan uusi hevonen :)


Mitä tämä tarkoittaa ? 
No.......minäpä kerron ;)Vaari laittoi suunnitelman 100% toteutumaan eli heti seuraavalle aamulle varattiin tutulta eläinklinikalta ostotarkistusaika ja Matthew sai kun saikin hevostrailerin sekä vetoauton lainattua !! Mutta millaisen ??


Onneksi on KESÄ kun tällaisen avoauton vetoautoksi sait !!!! Vaaria enemmän kuin hymyilyttää poikansa Matthewin vetoauton valinta ;) 


Mutta kaikki siis hyvin, hevonen läpäisi hienosti ostotarkistuksen, jalkojen taivutuskokeiden jälkeen ei tietoakaan ontumisesta ! Röntgenkokeet tulokset ja veriarvot hevosella erittäin hyvät joten kaupat myyjän kanssa tehtiin heti ;) 


Kyllä tällä nelikolta hevoshommat sujuu......ei kun viisikolta, kun Wellu-koirasta on tullut ihan heppafani ja viihtyy perheen koirista parhaiten tallilla ;)

Tätä näkyä laitumella he katselevat :

Loppu hyvin.....kaikki hyvin <3 
Kyllä Luna on ONNELLINEN  tyttö monestakin syystä......

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että eläinlääkärin tarkastuksessa todettiin terve heppa :) Kyllä oli kaikki hevoset tarhassa suloisia. Ja vetoautona avoauto...onneksi sattui hyvä sää ajaa :D Ihanat tarina ja kuvat <3
  - Jaana.R.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sattui poutasää kun lähipäivinä on usein satanut vettä !
   Kiitos Jaana ihanasta kommentista :)

   Poista
 2. Komia on lauma nyt siellä! Mahtavaa, että Luna sai juuri tuon hevosen. Heillä kun tuntui heti olevan hyvä yhteys. Ja oikein avoautolla päheesti uuteen kotitalliin pääsi hän :) Nyt sitten kuumeisesti nimeä odotellaan julkistettavaksi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tosi paljon !
  Nimi on vielä hakusessa ......Suomenhevonen niin sopiva suomalainen nimi pitäisi löytää !
  Saa ehdotella nimiä ;)

  VastaaPoista
 4. Mun nimi ehdotus hepalle olis Koralli :) Perustelen sillain, että korallit ovat monimuotoisia, kauniita, joskus ongelmallisia (vene ajaa karille) ja herkkiä muutoksille :)
  - Jaana. R.

  VastaaPoista

Kiva kun löysit tänne nukkekoti aiheiseen blogiini ja erityiskiitos kaikille teille jotka ehditte kommentoida, kommentteja on erityisen kiva lukea, kiitos paljon niistä :)