Lukijat

tiistai 30. joulukuuta 2014

George <3

Lastenhoitajana toimiva Sarah päätti laittaa nettiin Facebookiin "senssi-ilmoituksen" !


Mary huolestuneena kysyi : Oletko nyt ihan varma mitä teet ?


Sarah vakuutti olevansa tosissaan ja niin juuri tällä valokuvalla Sarah etsi itselleen miesystävää nukkekotikirppiksen sivuilla !!


Eipä arvannut Sarah että näin charmantti mies vastaisi hänelle (Tarun avustuksella, kiitos Taru <3)


Taaperoitakin kiinnosti.......kuka tuolta tulee ?


Niin tapasivat Sarah ja George <3
Ja siinä oli rakkautta ensi silmäyksellä, uskokaa tai älkää !Ei tarvita sanoja...katseet kertoosen <3Ihana mies ihanassa yöpuvussa ;)
Sarahille oli tärkeää että George tulee hyvin toimeen lasten kanssa !George on aivan ihastunut perheen uuteen Britavauvaan <3Me miehet : Benjamin & GeorgeSähköhommat sujuu hyvin Georgelta......


Taaperoiden keppihevoset ihastuttavat myös miehen sydämen....


Joulukuusen valot syttyy....latvatähti vain vielä puuttuu !


Joulupukin vaatteet sopii Georgelle kuin valettu, vai mitä mieltä olet ?


George ja Sarah ovat asuneet nukkiksessa, talon töitä on riittänyt molemmille, sänky on ollut keittiön levitettävä sininen senkki.......mutta nyt on ostettu makuuhuoneen kalusteet ja vuoden vaihtumisen jälkeen he saavat oman huoneen......mistä ? Siitä kerron myöhemmin !


2 kommenttia:

  1. Näitä on niin hauska ja ihana katsella! Etenkin kun omat tekeleet pääsevät tänne nukkien elämään ja persoonallisten sellaisten päälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maisa <3 Nuo tekemäsi upeat vaatteet, miehen yöpuku, joulupukin vaatteet, Georgen liivi ym. sekä Maryn mekko ovat ihania ja niin sopivia käyttäjilleen ;) Olen tosi kiitoliinen sinulle !

      Poista

Kiva kun löysit tänne nukkekoti aiheiseen blogiini ja erityiskiitos kaikille teille jotka ehditte kommentoida, kommentteja on erityisen kiva lukea, kiitos paljon niistä :)