Lukijat

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Taaperot <3


Kuten kaikki blogini lukijat varmasti muistavatkin niin Mary ja Mathew odottavat perheenlisäystä!
Ja uuden vauvan myötä he haluavat rauhoittaa oman makuuhuoneen ;) Kun kolme adoptiotaaperoa (Benjamin, Fanny ja Rosa-Maria) ovat vielä nukkuneet Maryn ja Mathewin kanssa niin nyt on suunniteltu heidän sänkyjen / nukkumapaikan vaihtamista muualle! Tyttötaaperot iloitsivat asiasta......hienoa päästä isojen tyttöjen sänkyyn ja taaperoiden omaan huoneeseen .......mutta Benjamin ei tyttöjen kanssa samaan huoneeseen tahdo !!!

Mutta Mike puuttui asiaa ja tilanne ratkesi näin :


Kuules Benjamin......löysin vinttihuoneelta valkoisen isojen poikien sängyn.......ja se sopi hyvin tänne minun ja Coran huoneeseen ........ja ajattelin että haluaisitko sinä Benjamin nukkua siinä ?


Cora kuuntelee ja odottaa myös jännittyneenä mitä Benjamin vastaa ? 


Joo.....tietty haluan nukkua tässä sängyssä ! Ja hyvä että täällä on poikien väriset petivaatteet !
No sepä hieno juttu......juttelee Mike Benjaminille......sittenhän asia on harvinaisen selvä ;)


Mike kurkistaa nopeasti heräsikö Lucas-vauva jo ?
Ei herännyt vielä......taisin kuulla väärin :) 
Taustalla tyytyväinen Benjamin katsoo ihaillen idolinsa Miken perään <3


Kyllä me kaikki tänne hyvin mahdutaan ja ihana nähdä miten innoissaan Benjamin hyväksyi uuden sängyn ja muuton meidän huoneeseen......juttelee Cora ......Lycy-tyttö ja Fizz-koira ovat selvästi kiinnostuneita toisistaan <3 <3


Mutta mitähän täällä puuhaillaan ? 


Mary touhuaa "ison vauvavatsansa" kanssa täällä jotakin.....


.......nimittäin nämä vaaleanpunaiset huonekalut tarttui mukaan Jyväskylän matkalta! 
Mary ei voinut vastusta ihanaa pinkkiä pinnasänkyä Britavauvalle ja samaan sarjaan kuuluvaa ihanaa pinkkiä lipastoa <3 Ja Teijalta Oulusta on tullut kaikenlaista ihanaa uutta vauvatavaraa.......


Katsoppa Brita mihin uuteen sänkyyn äiti sinut pian totuttaa nukkumaan ;) 


Mathew yrittää toppuutella vaimoaan rehkimässä liikaa .......odotusajan viimeisillä viikoilla ! Mathew ihailee Maryn petaamaan sänkyä pian syntyvälle poikavauvalle ;) 
Tämän sängyn siis Benjamin luovutti uuden poikavauvan käyttöön ja siirtyi isompaan sänkyyn nukkumaan ;) 


Mary.......nostan tämän uuden hoitopöydän takaisin tähän sängyn päälle ;) Teinien huoneessa käydään myös huojentunut keskustelu :


Onneksi Benjamin ei tullut nukkumaan tänne meidän kanssa .......koska sitten täällä olisi oltava jo iltakahdeksalta ihan hiljaista.......ei teinit ja taaperot sovi samaan huoneeseen nukkumaan !!


Tämä nelikko huokaisi siis helpotuksesta että saavat vallata neljästään tämän teinien huoneen........kerrossängyssä nukkuu edelleen Linda ja Luna. Parvisängyssä Rony ja uudella sohvalla nukkuu Pietari-poika :) 


Kiva että voin nukkua teidän kanssa täällä, juttelee Pietari ..........ehkä me ensi kesänä  voidaan sitten nukkua tallin vintillä?  Joo........se olisi mahtavaa !! Huudahtaa Linda :)
Rony on jo pitkään haaveillut muuttavansa tallin vintille..........Lunan kanssa .......mutta ei taida saada aikuisilta siihen lupaa !!


Ja mitähän Taaperoiden huoneessa tapahtuu ?


Margareta on aivan ihastunut tyttötaaperoihin.......ja kuuntelee Ida-Sofian selitystä että Fannyn ja Rosa-Marian sängyt kannettiin tänne meidän huoneeseen !!! Kivaa ;) 


Vanessa on onnellinen kun hänen sydänystävä Fanny vihdoin uskaltautuu nukkumaan tyttöjen kanssa samaan huoneeseen, eikä tarvi vieressä olla aikuisia !! 


Elisabet on aivan innoissaan hänkin <3 


Fanny ja Rosa-Maria ovat siis saaneet omat vanhat sängyt tänne tyttötaaperoiden huoneeseen ;) 


Onneksi Benjamin ei muuttanut tänne vaan jäi tuonne alakertaan........(näkyy hyvin kuvassa)!


Vähäkös kivaa !!!!!! Nyt me voidaan tehdä viidestään kaikkea kivaa täällä meidän omassa huoneessa <3Fanny ja Rosa-Maria toivovat ja odottavat vielä uusia isojen tyttöjen sänkyjä.......ja  "vauvakehdot" joutaisivat jo pois.......ehkä jostakin löytyy lisää samanlaisia nallesänkyjä ?? Saa tarjota meille jos jollakin on sellaisia ylimääräisinä !!!!!

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihana tarina ja kuvat ❤️💙 onneksi Benjaminki sai mieluisan huoneen....noi tytöt on sellasii, hih 😊

  VastaaPoista
 2. On niin kiva käydä seuraamassa perheen tapahtumia ja lasten meinininkiä ja niitä kauniita vaatteita ja tavaroita. Ja viimeiset viikot odotusta jäljellä on mukava nähdä uusi vauva kumman näköinen on?

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus taaperoita, kyllä kelpaa =) Toivottavasti tytöille vielä löytyy lisää nallesänkyjä, ovat kyllä niin hurmaavat kalusteet! Ja iiks, uuden vauvan syntymä lähestyy kovaa vauhtia =) -Heidi.I.-

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)
  Mukava kun viihdytte nukkisväen seurassa <3
  Taaperotytöille on nyt löytynyt lisää nallesänkyjä !!

  VastaaPoista

Kiva kun löysit tänne blogiini ja erityiskiitos teille jotka ehditte kommentoida, niitä on kiva lukea :)