Lukijat

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Muistelua...nukkisperheen historiaa

Once upon a time there was tree  sisters  .......   Eli olipa kerran kolme siskosta Mary, Sarah ja Cora 
jotka kasvoivat yhdessä ja nyt aikuisina ovat löytäneet toisensa asumasta saman katon alta ! Vinttihuoneella etsiessä Coran adoptiolapsille kantokoppaa ja sitteriä siskokset innostuivat muistelemaan <3


Heistä ensimmäisenä Mary perusti perheen. 
Alla olevassa kuvassa Maryn lisäksi aviomies Matthew ja heidän biologiset tyttäret Luna (vanhin), Linda (keskimmäinen) ja Britavauva.


Maryn anoppi Lyydiamummo ja appiukki Johanvaari muuttivat maalta kaupunkiin avuksi kun maalla asuminen alkoi käydä voimille.


Kuvassa vasemmalla siis Matthewin äiti (Lyydia) ja oikealla isä (Johan) <3 
Myös Lindan Wellukoira (westie) on kuvassa ;)Kun Mary ja Matthew lapsirakkaina innostuivat adoptoimaan taaperoita niin tarvittiin avuksi ensimmäinen lastenhoitaja :)


Vasemmalta adoptiotaaperot Elisabeth, Vanessa, Benjamin, Rosa-Maria, Fanny ja Ida-Sofia <3Mary kysyi sisartaan Sarahia lastenhoitajaksi ja hän suostuikin ;) Sarah innostui netin kautta etsimään itselleen kumppania ja (oikesti) netin senssi-ilmoituksella Sarah löysi vierelleen Georgen :)
Erilaisten sattumien kautta Sarahin oma perhe on kasvanut jo melko suureksi <3
Vasemmalla onnellinen Sarah ja hänellä sylissään omat biologiset kaksoset, Oliver ja Yasmin !!
Kiikkutuolissa Georgen äiti, Martha, sylissään pirteä Joylin. Takana harmaapäinen George ja hänen sylissä Katlyn sekä oikealla Rony, Georgen jo melkein aikuinen poika. 
Kaikki oikealla olevat punapäät (Rony, Katlyn, Joylin) ovat siis Georgen lapsia ja kaksoset ovat Sarahin sekä Georgen yhteisiä lapsia. Marthamummi tuli Saksasta Suomeen, mukanaan Ciccykoira,  kun täällä hänellä siis VIISI ihanaa lastenlasta !!!!!Kun Maryn avuksi tullut Sarah, vanhin sisaruksista, perusti ison perheen vielä vanhemmalla iällä niin tarvittiin toinen lastenhoitaja. Apuun tuli Maryn nuorin sisar, Cora joka on ammatiltaan kätilö. Hän  muutti taloon ja avuksi lastenhoitoon ;) 


Mutta kuinkas siinä sitten kävikään........Cora rakastui Johanvaarin kautta tuttuun Mikeen :) 
Se oli rakkautta ensisilmäyksellä <3 
Cora tiesi jo varhain että sairauksiensa vuoksi ei voi biologisia lapsia saada niin ylläoleva kuva on onnellisesti päättyneen adoptioprosessin jälkeen otettu ;) 
Mike ja Cora onnistuivat adoptoida Saksasta sisarukset, ihana Lucytytön ja niin söpön Lucasvauvan :)


Miken äiti, Margareta (kuvassa oikealla) lensi nopeasti Ameriikasta Suomeen kun kuuli adoptiosta ja tulevista lapsenlapsistaan !!


Kirjoitin tämän tarinan muistiin itselleni ja avuksi heille jotka haluavat päästä suurperheen tarinoihin mukaan vielä .......