Lukijat

lauantai 17. tammikuuta 2015

Nukkekodin asukkaat

.
Esittelen teille nukkekotini asukkaat :



Perheen äiti Mary ja hänellä sylissä Britavauva ja jaloissa Maryn rotukissa ;)  Perheen isä Mathew ja hänen sylissä Linneatytär sekä talutushihnassa Mathewin ruskea mäyräkoira. Vanhin tytär on Luna ja hänen valkoinen koira, westie, Ewe. Tummatukkainen tytär on Linda ja hänellä lemmikkinä valkoinen westien pentu Wellu <3



Lastenhoitaja Sarah on Maryn vanhempi sisar, hän odottaa kaksosia syntyväksi helmi-maaliskuun vaihteessa ;) Sarah löysi netin senssi-ilmoituksella (oikeasti !) Georgen ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kuvassa myös Georgen poika Rony ja superihana tytär Katlyn <3


Mathewin vanhemmat ja Maryn anoppi sekä appi eli Lyydiamummo ja Johanvaari :) Mustavalkoinen Killekissa on vaarin silmäterä ja mummon lemmikki on tuo pieni valkoinen kisu mummon kainalossa ;)



Perheen uusin asukas on uusi lastenhoitaja Cora. Kun Sarah alkoi odottaa kaksosia niin tarvitaan apua adoptiotaaperoiden hoidossa :) Taaperoviisikko vasemmalta : Rosa-Maria, Fanny, Vanessa, Ida-Sofia ja Benjamin <3 <3 <3 <3 <3

Yllä esitellyt nuket asuvat 6-huoneen nukkekodissani joka on rakennettu vanhaan liinavaatekaappiin :)


Nämä tytöt ovat Lindan kavereita, samanikäisiä ja käyvät leikkimässä meillä ;)

Kun tänään innostuin hieman siivoamaan nukkekotia niin muutama kuva huoneista :


Entinen mummon ja vaarin huone tyhjennetty ja mummo sekä vaari muuttivat tuonne ala-kertaan joka näkyy myös kuvassa !


Sarah sisustaa, vauvan uusi upea sänky on nyt paikoillaan, kiitos tuhannesti Teija <3 (myös punaiset verhot on Teijan tekemät)



Tyttövauvan sänky on takana kuvassa ja edessä Katlynin uusi isojen tyttöjen sänky !!


Mummon ja vaarin huone on vielä hieman sekaisin, taaperoista uusin Rosa-Maria nukkuu heidän kanssa ;)


Maryn ja Mathewin makuuhuone säilyi entisenlaisena, siellä on Britan katosta roikkuva sänky, Linnean kantokori, Fannyn kehto sekä Benjaminin häkkisänky ;)


Cora on ensimmäisiä päiviä taaperoiden kanssa, olohuoneen järjestyskin muuttui tänään hieman ;)


Nuoriso on lähdössä ulkoiluttamaan koiria ;) Onneksi ei ole pakkaskeli kun meinaavat villapaidoissa ja pipoissa tareta ;)


Tällaista kuuluu nukkikseeni tänään :) Mukava jos tykkäsit <3












2 kommenttia:

  1. Linjakujallaki on oltu ahkeria <3 on siivottu ja järjestetty paikkoja ja huoneita.... Ihana Liisa, kun esittelit nukkisväkesi <3 Mää en taho muistaa kaikkea nimeltä, hih .) heitä on niin ihana joukko <3 täältä voi käydä aina kurkkimassa, jos ei satu muistamaan hih :) Lillahusissa on tehty taas kylppäri remppaa ;) ...kohta alkaa olemaan valmista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ..... on noita asukkaita tuolla ja itsekin välillä unohtelen nimiä ;) Juu...... innolla odotan miten remppa teilläpäin valmistuu :)

      Poista

Kiva kun löysit tänne nukkekoti aiheiseen blogiini ja erityiskiitos kaikille teille jotka ehditte kommentoida, kommentteja on erityisen kiva lukea, kiitos paljon niistä :)