Lukijat

lauantai 10. tammikuuta 2015

Keppihevoset

Kun nukkekoti-lehdessä v.2013 oli minikeppihevosen ohje niin niillä ohjeilla kokeilin keppihevosen tekemistä nukkekotiin :)


Ensin piirrettiin kaavoja, sitten niitä kaavoja vähän myös muutettiin.Alla olevassa kuvassa ensimmäiset minun tekemät minikeppihevoset ;) Valkoinen ja ruskea. 1cmx1cm ruudukko kertoo mitä kokoa keppihevoset ovat. Nämä keppihevoset on tehty kahdesta palasta (jotka peilikuvia) ja tietysti kaksi korvapalaa.Kaksi oikeanpuoleista keppihevosta (alla olevassa kuvassa) olen nukkekoti-kirpputorilta ostanut.


Tämä ruskea ja mustaharjainen keppari on ostettu ja huovutettu ;)


Tässä valmistuu harmaa keppihevonen joka tehty noilla  itse muotoilluilla kaavoilla ;)
Harmaan keppihevosen on tehnyt tyttäreni minulle nimipäivälahjaksi, kiitos tuhannesti Elisa <3
Tämä keppihevonen on tehty kolmesta palasta eli on niinsanottu kolmipala keppari. Keskellä on kapea suorakulmion muotoinen liuska jolla saadaan hevosen päälle enemmän "pulleutta" ja muotoa ;) Kaavan tähän keppihevoseen on tehnyt tyttäreni <3Tällä keppihevosella on ihanat suitset myös ja suitsissa on avattavat soljet ohuesta  rautalangasta  ;) Ja sutset on tehnyt myös tyttäreni <3


Ja riimu <3 Made by Elisa <3Nukkekodin Luna tässä ihmettelee uutta keppihevosta ja sen varusteita <3 Kyllä ilahduin erittäin paljon tästä nimipäivälahjasta marraskuussa kun tyttäreni oli käyttänyt paljon aikaa ja luovuutta tämän harmaan keppihevosen valmistukseen varusteineen !!!


Sitten innostuin kokeilemaan miten huovuttamalla syntyisi keppihevosia !


Kaksi keppihevosta (yläkuvassa) ovat minun tekemiä ;) Ja samoista huovutetuista keppihevosista kuvia myös tässä alapuolella ;)

Myös kutomalla on valmistunut meidän nukkekotiin pienemmille nukeille villasukkakeppihevosia. Valkoinen ja ruskea ;)Tämä villasukasta tehty keppihevonen on vähän tulitikkua pitempi ja keppinä on hammastikku :)

Tällaisia keppihevosia olen itse valmistanut ja löytyy nukkiksestani ;)
Kiitos kun kiinnostuit ja katsoit näitä ;)2 kommenttia:

  1. Se harmaahan on sitten minun tekemäni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja kiitos vielä tosi paljon ihanasta nimpparilahjasta minulle ;)

      Poista

Kiva kun löysit tänne blogiini ja erityiskiitos teille jotka ehditte kommentoida, niitä on kiva lukea :)