Lukijat

torstai 8. tammikuuta 2015

Katlyn kohta uudessa kodissa :)

 
Nyt ollaan jo Georgen ystävän maastoautolla menossa lentokentälle ;)


George oli ottanut Lindatytön mukaan hakemaan Katlyniä Suomeen. Hän ajatteli että matka sujuisi paremmin kun Lindan seurassa Katlyn varmasti viihtyisi ;) 

Kuvissa ihanat talvivaatteet (Lindalla ja Georgella) jotka Teija on tehnyt, iso kiitos niistä <3


Katlyniä vähän harmitti kun hänet laitettiin "vauvojen makuupussiin" :( Mutta talvella pitää pukeutua lämpimästi ja sinulta kun vielä puuttuu se talvitakki ja lakki,juttelee George, niin nyt on matkustettava tällä tavalla täällä pakkasessa !


Linda oli mielissään matkasta ja aivan ihastunut uuteen perheenjäseneen ;)


Lentokentällä ruokailtiin, tytöt sai lihapullia ja makaroonia. George valitsi perunat ja lihakastikkeen sekä tietysti jälkiruokakahvin :)   Ruoka tännekin on tilattu Jatan herkusta, hih !


Katlyn halusi kokeilla Lindan ihanaa talvihattua ja puhvia ;) Lindan laukusta löytyi jälkiruuaksi tytöille Domino-keksejä, nam !


George piipahti myös ostoksilla, jotakin hän valitsi tuliaiseksi Sarahille :)   Kun Linda on mukana niin kerkesi George käydä lentokentän kaupoissa ;)Luetaanko kirjaa?   Joo....... George luki Katlynin kanssa kirjaa ja Linda sai vuorostaan katsella rauhassa lentokentän vilinää.


Kirjan kuvat kiinnosti kyllä Katlyniä mutta Lindan hattua ja puhvia ei riisuttu vaikka oltiin sisällä !


George lupasi Katlynille kysyä Beritin ompelimosta jospa saataisiin vielä tänä talvena sopivan kokoinen talvitakki ja lakki tilattua sieltä ;) Tuli kuuma ja vihdoin Katlyn riisui lakin !

Lentomatka sujui hyvin, oli päiväunien aika ja Katlyn nukahti. Linda sai hetken pelata iPadillä ja George lukea päivän lehden ;)
Suomessa oli lunta maassa ja onneksi George oli ottanut rattaat mukaan tytölle. Helpommin lämpimän peiton alla matka taittui kuin kantaen makuupussissa. George ei ollut ajatellut että tyttärestä oli kasvanut jo niin iso, ei ole enään mikään vauva vaan 4 vuotta vanha !Hyvin on tämä kolmikko viihtynyt toistensa seurassa, Katlyn kuuntelee koko ajan Lindan juttuja ja oppii varmasti nopeasti Suomen kieltä lisää ;)Onpa Linda reipas, yhtään ei valita vaikka jonkunmoinen matka täällä lumessa käveltävänä. 


Kotona Sarah odottaa matkalaisia...........

Sarah oli tehnyt onnistuneen vaatehankinnan kevääksi. Hänen lempiväriset punaiset caprit, tunika ja bolero. Ihania kevätvaatteita vauvanodotukseen. Kiitos Merja vaatteista <3Joko heitä näkyy ?Varmasti lämpimän vastaanoton saa uusi perheenjäsen, ilolla ja innokkaasti kaikki häntä odotamme :)2 kommenttia:

  1. Voi miten kiva tarina taas. Ihanat kuvat ja niin lämminhenkinen tunnelma ❤️❤️ näyttää hyvältä ja niin sopivilta noi takit ja lakit 😄❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ovat talvivaatteet ihan sopivia ja niin lämpöisiä sekä hyvin mieleisiä käyttäjille ;)

      Poista

Kiva kun löysit tänne blogiini ja erityiskiitos teille jotka ehditte kommentoida, niitä on kiva lukea :)